BORINS FISKEBLOGG

BORINS FISKEBLOGG

Om min Fiskeblogg

Här kan du som är intresserad av Sportfiske följa mig och mina fiskevänner på olika fiske-äventyr! Allt från mindre åar, älvar, tjärnar, sjöar och till havsfiskevatten.
När jag fiskar kan det bli olika metoder som Spinn-, Jerk-, Vertikal-, Trolling-, Mete-, Pimpel-, Havs- eller Flugfiske som jag håller lite högre än övriga!
På min hemsida Borins-Sportfiske hittar du mer information om mitt fiske och mina olika fiskevatten som jag har provat på. Under Fiskebilder I & Fiskebilder II hittar du bilder från mina fiskeäventyr.
Här är en länk till min "gamla Fiskeblogg" >>

Fiske i Mjusen, Enånger!

SportfiskeSkapad av Göran Borin 2015-10-11 09:01:31
2015-10-10 Mjusen.

När vi ändå är hemma i Enånger så brukar vi passa på åka upp till Larsbo och plocka svamp och mossa. Men jag brukar då ta tillfället att fiska lite i våra sjöar där uppe. Det tråkiga när vi kom upp till Ysen var att man hade avverkat efter vägen längs med Ysen och då förstört vårt svampställe, därför begav vi oss till nästa tjärn Mjusen och där hade man inte avverkat "ännu"!
Dagen bjuder på näst intill vindstilla med 4-5 grader varmt med mest molnigt med några solglimtar ibland.
Fiske var trögt, fick inte ens ett napp men vi hade det trevligt ändå. Liselotte hittade lite svamp och mossa fanns det så mycket vi ville ha med hem.
Lunch med nystekt pyttipanna på Muurikkan i skogen är aldrig fel!
Fast fisket var trögt denna dag så fick vi en alldeles härlig dag i Enångersskogen!

  • Kommentarer(0)//borins-fiskeblogg.borin.eu/#post43