BORINS FISKEBLOGG

BORINS FISKEBLOGG

Om min Fiskeblogg

Här kan du som är intresserad av Sportfiske följa mig och mina fiskevänner på olika fiske-äventyr! Allt från mindre åar, älvar, tjärnar, sjöar och till havsfiskevatten.
När jag fiskar kan det bli olika metoder som Spinn-, Jerk-, Vertikal-, Trolling-, Mete-, Pimpel-, Havs- eller Flugfiske som jag håller lite högre än övriga!
På min hemsida Borins-Sportfiske hittar du mer information om mitt fiske och mina olika fiskevatten som jag har provat på. Under Fiskebilder I & Fiskebilder II hittar du bilder från mina fiskeäventyr.
Här är en länk till min "gamla Fiskeblogg" >>

Flugfiske i Sverkestaån.

SportfiskeSkapad av Göran Borin 2015-06-07 08:53:46
2015-06-06 Sverkestaån.

Vi var ett flugfiske gäng på 10 personer som åkte upp till Sverkestaån, Lindesberg och sträckan Övre Forsen. För mig och flera av dom andra var det premiär i denna å med strömmande flugfiske. HK Sverkestaån som förvaltar detta fiskevatten planterar ut Regnbåge och Öring här men det finns också ett naturligt beatånd av Öring.

Nationaldagen började med regn och den varan var en återkommande inslag av dagen men vad gör det för oss sportfiskare. Vi spred ut oss efter ån som innehåller både forssträckor och mindre sel med avslutningen i en lugnare strömdel.
Eftersom vattenståndet hade ökat vid dom kraftiga regnen som vi haft var fisken lite svår att flörta. Några av oss fick en och annan mindre regnbåge eller småöring. Men Tomas fick en verkligen fin regnbåge slutet av dagen som kämpade starkt (se film)!
Men även Fredrik fick en fin i strömmen som han sparade.Personligen fick jag åka hem tomhänt med spöbrott på mitt bästa flugspö och med endast några småkänningar av fisk under dagen. Men som alltid är inte att få fisk som är viktigaste utan naturupplevelsen med goa fiskevänner!

Se fler bilder från Sverkestaån >>

Skitfiske på er alla!
Göran

  • Kommentarer(0)//borins-fiskeblogg.borin.eu/#post39