BORINS FISKEBLOGG

BORINS FISKEBLOGG

Om min Fiskeblogg

Här kan du som är intresserad av Sportfiske följa mig och mina fiskevänner på olika fiske-äventyr! Allt från mindre åar, älvar, tjärnar, sjöar och till havsfiskevatten.
När jag fiskar kan det bli olika metoder som Spinn-, Jerk-, Vertikal-, Trolling-, Mete-, Pimpel-, Havs- eller Flugfiske som jag håller lite högre än övriga!
På min hemsida Borins-Sportfiske hittar du mer information om mitt fiske och mina olika fiskevatten som jag har provat på. Under Fiskebilder I & Fiskebilder II hittar du bilder från mina fiskeäventyr.
Här är en länk till min "gamla Fiskeblogg" >>

Pimpelfiske i Lobergstjärn!

SportfiskeSkapad av Göran Borin 2015-01-23 16:53:34

Lobergstjärn 2015-01-17

Åter till Lobergstjärn för att prova lyckan med Rödingspimpel fisket. När jag kom fram var dom andra redan där Tomas, Anton, Micke & Linus.

Vi började längst in i viken där man sätter i fisken men det var bara storfiskaren Linus som drog en Röding. Efter ett tag lite längre ut fick också Anton en större Röding så helt dött är det inte. Även Tomas, Micke fick en var här inne.

Vi provade lite längre ut men inget vidare så vi gick på längre bort mot det djupare delen. Här var det bättre jag fick en nästan direkt vid botten sedan fick vi några till här.

Anton provade närmare land och hittade ett bra ställe där han och jag fyllde vår kvot. I dag hade jag köpt extra kort bara för fisket var så bra sist.

Dom andra satt kvar på djupet och det lönade sig även där så alla gick med fylld kvot. Vädret var idag väldigt ruggigt, snö/regn med blåst men ändå var det upp emot 30-talet fiskare på isen denna dag.

Åter en härlig fiskedag med fiskevännerna!  • Kommentarer(0)//borins-fiskeblogg.borin.eu/#post36