BORINS FISKEBLOGG

BORINS FISKEBLOGG

Om min Fiskeblogg

Här kan du som är intresserad av Sportfiske följa mig och mina fiskevänner på olika fiske-äventyr! Allt från mindre åar, älvar, tjärnar, sjöar och till havsfiskevatten.
När jag fiskar kan det bli olika metoder som Spinn-, Jerk-, Vertikal-, Trolling-, Mete-, Pimpel-, Havs- eller Flugfiske som jag håller lite högre än övriga!
På min hemsida Borins-Sportfiske hittar du mer information om mitt fiske och mina olika fiskevatten som jag har provat på. Under Fiskebilder I & Fiskebilder II hittar du bilder från mina fiskeäventyr.
Här är en länk till min "gamla Fiskeblogg" >>

Flugfiske och Arbetsdag i Karlsdal

SportfiskeSkapad av Göran Borin 2014-10-12 13:01:49

Karlsdal 2014-10-11

Kom fram till Kviddtjärn vid halvsju-tiden medans det var mörkt och Tomas var redan där. Vi pratade lite fiskehistorier under tiden vi väntade på Micke, Anton och Linus skulle komma. Det kom bil på bil men det vara andra fiske sugna flugfiskare så idag blir det mycket aktivitet runt tjärnen.

Vi gjorde iordning sakerna och gick ut till kastbryggorna i gryningen och redan då började några få några fiskar. Kvickt ihop med spö och knyta på en orange streamer (Mickes specialare) som brukar vara väldigt gångbar här. Tomas och jag fick hugg ganska snabbt och landar en var. Tomas fick en till efter en kort stund och en liten Röding som fick simma vidare.

Jag ljuger inte om att alla som var där första timmen fick en Regnbåge eller två den första timmen när det ljusnade. Sedan blev det lite lugnare och någon enstaka fick någon till, utom gänget från Norge som drog fisk efter fisk, helt otroligt!

Vid tolvtiden grillade vi korv och kyckling och snackade lite "sanna" fiskeberättelser för varandra.

Efter lunchen åkte vi till Fisklösen för att göra det sista arbetspasset för denna säsong med att göra spångar som man kommer lite längre ut och fler kastplatser. Det blir faktiskt väldigt bra här om man får skryta lite...

Dagen avslutades med flugfiske och utprovning av dom nya kastbryggorna och Regnbågarna var på hugget igen.

Vacker väder och inte så kallt och väl gjort arbetspass men framför allt har vi åter igen fått en spännande fiskeupplevelse i Kilsbergens Sportfiske område denna dag!

Tack Anton, Kenneth, Tomas, Micke och Linus!

Göran Borin  • Kommentarer(0)//borins-fiskeblogg.borin.eu/#post31