BORINS FISKEBLOGG

BORINS FISKEBLOGG

Om min Fiskeblogg

Här kan du som är intresserad av Sportfiske följa mig och mina fiskevänner på olika fiske-äventyr! Allt från mindre åar, älvar, tjärnar, sjöar och till havsfiskevatten.
När jag fiskar kan det bli olika metoder som Spinn-, Jerk-, Vertikal-, Trolling-, Mete-, Pimpel-, Havs- eller Flugfiske som jag håller lite högre än övriga!
På min hemsida Borins-Sportfiske hittar du mer information om mitt fiske och mina olika fiskevatten som jag har provat på. Under Fiskebilder I & Fiskebilder II hittar du bilder från mina fiskeäventyr.
Här är en länk till min "gamla Fiskeblogg" >>

Flugfiske & Arbetsdag i Karlsdal

SportfiskeSkapad av Göran Borin 2014-10-12 12:33:52

Karlsdal 2014-09-28

Hösten har infunnit sig och flugfiske i våra Put & Take vattnen blir roligare med mer aktiva ädelfiskar i. Vi började att flugfiska i Bastkulltjärn på morgonen men det var lite trögt och efter flera flugbyten hittade vi att en brun streamer var lite mer intressant för dom denna dag.Vid middagstid grillade vi lite korv och samlade krafter för att fortsätta med att bygga spångar och kastbryggor i Fisklösen och vid gungflyn. Nu börjar det bli lite enklare att komma ut till dom mer attraktiva platserna.

Dagen slutade vi med att flugfiska lite och prova dom nya kastplatserna i den byiga vinden. Det blev några Regnbågar till för oss.

Åter en trevlig och spännande dag i Kilsbergens Sportfiske område!

Göran

  • Kommentarer(0)//borins-fiskeblogg.borin.eu/#post30