BORINS FISKEBLOGG

BORINS FISKEBLOGG

Om min Fiskeblogg

Här kan du som är intresserad av Sportfiske följa mig och mina fiskevänner på olika fiske-äventyr! Allt från mindre åar, älvar, tjärnar, sjöar och till havsfiskevatten.
När jag fiskar kan det bli olika metoder som Spinn-, Jerk-, Vertikal-, Trolling-, Mete-, Pimpel-, Havs- eller Flugfiske som jag håller lite högre än övriga!
På min hemsida Borins-Sportfiske hittar du mer information om mitt fiske och mina olika fiskevatten som jag har provat på. Under Fiskebilder I & Fiskebilder II hittar du bilder från mina fiskeäventyr.
Här är en länk till min "gamla Fiskeblogg" >>

Öringsfiske på Stultsjön, Enånger!

SportfiskeSkapad av Göran Borin 2014-08-02 09:57:50

Enånger 2014-07-28

När man åker upp till sin födelse/uppväxtort blir det naturligtvis fiske i sina gamla vatten och oftast tillsammans med broder Ola. Först tänkte vi åka till Färila och Harrfiske i Ljusnan men den varma sommaren har gjort att vattnet är lågt och varmt och gör det inte till den bästa förutsättningen för spännande flugfiske.

Därför åkte vi till Stultsjön för att prova på öringen där. Vi (Enångers sportfiskeklubb) har planterat in tvåsomrig öring för några år sedan och den har nog växt till sig nu. Ola har en mindre plastbåt liggande vid sjön och med en båtmotor blir det en trevlig trollingtur denna kväll.

Vädret var lite blåsigt men uppehåll, mestadels sol. Men öringen verkade inte vara på hugget denna kväll, abborren var desto mer huggvillig och vi fick ett tiotal var.

Efter någon timme mörknade himlen och ett regn och åskväder drog in över oss så vi styrde in mot land igen och packade in grejorna i bilen innan det värsta regnet kom.

Vi åkte sedan till Lorttjärn och kastade ett tag men öringen där var också trög denna varma sommarkväll.

Men en trevlig kväll fick i alla fall...

  • Kommentarer(0)//borins-fiskeblogg.borin.eu/#post27